ZHEJIANG HUA LI DA DIE CO, LTD VERPAKKEN

Deskundige in glasflessen, het kosmetische glasfles maken en kosmetische verpakking

Thuis

ZHEJIANG HUA LI DA PACKAGING CO,LTD

Certificaat
China ZHEJIANG HUA LI DA PACKAGING CO,LTD certificaten
China ZHEJIANG HUA LI DA PACKAGING CO,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG HUA LI DA PACKAGING CO,LTD

1
ZHEJIANG HUA LI DA PACKAGING CO,LTD
Onze Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Aantal werknemers : >800
Jaarlijkse omzet : >20 Million
Opgericht Jaar : 1984
Export pct : 40% - 50%

Zhejiang Hualida die Co., Ltd verpakken werd opgericht in 1984. _nu wij hebben ander twee hulp dochteronderneming, d.w.z., Tongxiang Heshan Art Glass Container Factory en Jiaxing verblinden kosmetisch Co., Ltd Dientengevolge, kunnen wij een verscheidenheid van producten en systematische diensten in de schoonheid en schoonheidsmiddelenindustrie verlenen. Onze hoofdproducten zijn glasflessen en document verpakkende vakjes voor schoonheidsmiddelen en de cosmetischee producten van de huidzorg. Wij hebben onze producten naar vele landen wereldwijd uitgevoerd.

Onder andere, hebben wij rijke ervaring die in Glasfles de Industrie maken geaccumuleerd door The Times. En wij scheppen geavanceerde technologieën in de productielijnen op om de snelle marktontwikkeling te ontmoeten. Weldra, hebben wij ovens van één de belangrijke flintglastank, en één reeks van kleine oven voor gekleurde flessen makende, twee volledig geautomatiseerde productielijnen en 25 halfautomatische productielijnen. In de dagelijkse productieprocessen, hebben wij de flexibiliteit om tussen de volledig geautomatiseerde en halfautomatische productieprocessen uit te wisselen. Voorts verstrekken wij decoratieverwerking voor glasflessen, zoals het berijpen, het bespuiten, druk, heet het stempelen, in reliëf makend en applique.


Extra, produceren wij gedrukte verpakkende dozen voor schoonheidsmiddelen. Wij hebben volledig-automatisch materiaal voor productie en de verwerking, geavanceerde automatisch IS machinelijn. Ondertussen, hebben wij ons druktechniek gespecialiseerd. Algemeen, gebruiken wij lichtgevende inkt, parel het begeren drukinkt, ultraviolet die drukinkt en metaaldrukinkt in het drukproces genezen, en combineren compensatielithografie in de productielijnen. Bovendien, Gouden/zijn zilveren-stempelt, het in reliëf maken, het vernissen en het lamineren de belangrijkste technieken in de diepe verwerking. Gemetalliseerd karton, aluminiumfolie gelamineerd karton, cellofaankarton, laser kartonnen en wit karton als onze basismaterialen voor kosmetische dozen. Ons professionele druk en verpakkend ontwerpteam is geëngageerd aan het aanbieden van het perfecte verpakkingsontwerp.

Bedrijfdoel: om moderne alles inbegrepen te bereiken de dienst, zullen wij aandringen om onze producten, ons beheer en onze dienst voortdurend te perfectioneren. Nu, hebben wij one-stop dienst in deze lijn bereikt! Maar voor toekomst, zullen wij altijd aandringen om de globale dienst te verlenen. Wij zullen ons beste proberen om de eisen van alle klanten te bereiken.

Gelieve te voelen vrij om ons voor verdere informatie te contacteren!

CONTACTGEGEVENS:

HANGZHOU BUREAU:

VOEG toe: NO.6, DIE 10 BOUWEN, QIANCAOMINGYUAN, DE WEG VAN #226-1 JICHANG, HANGZHOU 310021, ZHEJIANG-PROVINCIE, P.R. CHINATEL: +86-571-87231193-8000      FAX: +86-571-85043652EMAIL: hualida009@gmail.com

FABRIEKSplaats:

ADRES: DE INDUSTRIEZONE VAN HESHAN, TONGXIANG-STAD, ZHEJIANG-PROVINCIE 314512 P.R.CHINA
 

Contactgegevens
ZHEJIANG HUA LI DA PACKAGING CO,LTD

Contactpersoon: Ms. Catherine Lu

Tel.: +86-13805731253

Fax: 86-571-87026575

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)